Εγγραφή χρηστών

Εγγραφή χρηστών

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα διδακτικά υλικά του Σπορίκου χρειάζεστε κωδικούς πρόσβασης που θα σας αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού προηγουμένως συμπληρώσετε και υποβάλετε τη σχετική φόρμα, εδώ.
Για το σχολικό έτος 2020 – 2021 χορηγούνται κωδικοί μόνο σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στην Α ΄ ή τη Β΄ τάξη του δημοτικού και σε νηπιαγωγούς, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και με τις συνθήκες που περιγράφονται στους Όρους χρήσης των υλικών.

Εξελίξεις στην ιστοσελίδα μας

Φίλες και φίλοι, χρήστες του Σπορίκου,

Αφού σας ευχαριστήσουμε για τη μέχρι τώρα συνεργασίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μερικές εξελίξεις στην ιστοσελίδα μας.

Με την εγκατάλειψη  του Flash από την Adobe, πριν 4 μήνες, όλες οι διαδραστικές μκρο-εφαρμογές του υλικού μας (200++) σταμάτησαν να λειτουργούν . Το χειρότερο, η Adobe, μας άφησε παντελώς ακάλυπτους, όπως και τα εκατομμύρια των χρηστών της, με συνέπεια να στραφούμε στις τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα.

Ήδη, έχουμε προχωρήσει αρκετά στην παραγωγή νέου διαδραστικού υλικού, κατάλληλου για mobile, tablet, υπολογιστή  και συγχρόνως ανανεώνουμε το έντυπο υλικό, λαμβάνοντας υπόψη τις πολύτιμες παρατηρήσεις σας. Μερικές αλλαγές μπορείτε να τις δείτε κιόλας στα δείγματα του ιστοχώρου μας.

H ανακατασκευή της σελίδας μας υποχρεώνει να διακόψουμε, από 5 Μαΐου 2021,την πρόσβασή σας σε όλο το υλικό, αλλά σας υποσχόμαστε ότι θα εργαστούμε σκληρά, ώστε τον Αύγουστο,  να επανέλθουμε με εμπλουτισμένες και φρέσκες προτάσεις διδασκαλίας των Μαθηματικών.

Μέχρι τότε, να  είμαστε όλοι καλά!

Με χαιρετισμούς

www.sporikos.com